Kallelse 2 till Årsmöte 18 februari 2018 kl 1500, SOK Träff stuga | Sverigedemokraterna i Karlsborg
Välkommen till SD Karlsborg

Kallelse 2 till Årsmöte 18 februari 2018 kl 1500, SOK Träff stuga

Kallelse 2 till Årsmöte 18 februari 2018 kl 1500, SOK Träff stuga
(SOK:s stuga ligger i Norra Skogen vid Lions loppis, intill Haganäset)

Här kommer ”Kallelse 2” för vårt fjärde årsmöte sedan det formella bildandet av föreningen. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar kommer vi att bjuda på kaffe och landgång. Har du behov av tex vegitarisk kost, så tala om det när du anmäler dig.
Vi kommer att få besök av representanter både från distriktet och från riksorganisationen. Från riksorganisationen blir det Roger Richtoff och från distriktet Jonas Eriksson. Efter de formella förhandlingarna, när vi dricker kaffe, så kommer Roger att hålla ett kortare föredrag och mötesdeltagarna får en chans att ställa frågor till Roger. Roger är SD:s talesman i försvarspolitiska frågor. Fundera gärna i förväg på lämpliga frågor att ställa.

Vi behöver få en uppfattning om hur många som kommer på mötet och vill därför att du anmäler dig själv och eventuella gäster senast måndagen den 12 februari. Du kan maila till vår ordförande Jan-Yngve Johansson på mailadress jan.yngve.johansson@sd.se eller till vår sekreterare Stefan Hallberg stefan.hallberg@sd.se.
De medlemmar som inte har dator kan lämna bekräftelse om deltagande per telefon till ordföranden på mobil: 073-024 79 03 eller sekreteraren på mobil: 076-581 30 85.

Till kallelsen bifogas Dagordning, Revisionsberättelse/ preliminär Balans- och Resultaträkning samt Verksamhetsberättelse/redogörelse från den parlamentariska gruppen för 2017.

Skriv gärna ut dokumenten så att ni har underlag med er till mötet.

Välkomna

Styrelsen för Sverigedemokraterna Karlsborg